Pages

Thursday, March 8, 2012

jakun tol pakai benda alah nie...

firstime pakai masker cam nie, teruja sangat bila barang dah sampai, apa yang menarik sangat pasal masker nie sebab bila dah kering leh tarik masker nie cam topeng dan blackheads & whiteheads pun akan melekat kat topeng tu. Tapi kan masa nak tarik masker nie air mata dah mula mengalir lak hahah...by the way best kot pakai benda alah nie, pas buang masker muka jadi bersih je, sebab semua kotoran ditarik keluar. 














Masker yang membersih secara mendalam unutk kulit yang bersih tanpa cela.

Masker kupas berevolussinari membersih secara mendalam yang memberi kesan serta 
merta untuk menanggalkan bintik-bintik putih serta sel-sel mati yang terkumpul. 
Clear Pore Deep Cleansing Mask bertindak tidak seperti yang lain untuk mengambalikan
kecerahan,seri dan kegebuan kulit.


Clear Pore Deep Cleansing Mask :

-Berkesan untuk menanggalkan bintik-bintik hitam & putih dengan serta merta.
-Berkesan untuk rawatan pembersihan mendalam setiap minggu.
-Berkesan untuk kulit yang cenderung bermasalah di bahagian belakang badan.
-Berkesan untuk kulit yang berminayk dan berjerawat.
-Berkesan unutk lelaki dan wanita.

Clear Pore Deep Cleansing Mask di formulasi dengan : 

- Arang :
Menyerap minyak berlebihan dan kotoran kulit wajah yang lebih bersih, tidak berminyak.


- Aloe, Chamomile, ekstra Mentimun dan Asid Hyaluronik : 
Melega dan dan melembap agar kulit kekal lembut dan terhidirat semasa rawatan pembersihan mendalam.


- Ekstra Whitch Hazel :
Mengetatkan pori-pori yang telah dibersihkan untuk tekstur yang lebih halus dan untuk mencegah pembetukan bintik-bintik hitam dan putih. 



aku copy paste dari shida shinee shop beli time promosi aritu  rm 22


p/s :dah dpat barang baru perasan nie produk cosway, padahal cosway dekat je ngan umah aku hari2 lalu c2, rugi caj pos hahahah...




3 comments:

Myra Jay said...

myra pun tak penah pakai masker.. :)

Ardini Humaira said...

stok masker dni dalam stor tak sentuh2.. since pregnant, segala bab kecantikan diabaikan.. tak de mood. sobss :'( best masker ni seriously!

izyantyPersonalTaste said...

myra : cuba le pakai best he3..

ardini :nie mesti nk dpt anak laki, tak suka bab kecantikan time pregnant..a'ah memang best :)

Newer Post Older Post Home