Pages

Wednesday, March 7, 2012

bila hati tak bahagia

Assalammualaikum.... kenapa lah aku tak boleh menulis sekarang idea langsung tak dak, nak sambung ayat pun tak boleh, serius ini sangat teruk aku rasa. tido malam pun tak lelap sangat asyik terjaga 2, 3 kali setiap pagi...macam mana nak bagi tido normal balik nie. dah sebulan aku asyik terjaga tengah2 malam then nak lelap balik susah. selalunya kalau tukar tempat baru je akan jadi camni, tapi aku still dok umah tak pindah mana pun.

p/s: sekarang dah tak bebas nak menulis di blog or fb, banyak hati yg nak kena jaga, n xnak semua org tahu. Just boleh mengadu dan bercerita ngan Allah.

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

owh,nape ni..sbr ea..moga baik2 belaka..

hidayah said...

orang jaga hati kita tak?
:)

izyantyPersonalTaste said...

nuyui :thank;s...xdak pe kot..biasa lah emosi lebih hahahah..

hidayah :yg tu tak taw le nak jawap :)

Myra Jay said...

Nape ni Iz..

Sabar banyak2 ye :)

izyantyPersonalTaste said...

myra : tak dak apa lah he3...biasa lah ada masa n ketika kita terlebih horman kan :)..thank's

Newer Post Older Post Home