Pages

Thursday, March 22, 2012

adakah lari dari rumah boleh selesaikan masalah?

 


sejak akhir2 nie banyak tol kan kes culik dan lari dari rumah, kat malaysia nie banyak kot remaja yang suka lari dari rumah. bila lari dari rumah depa rasa semua masalah leh selesai le kononya, padahal buat mengusahkan semua orang je. lain kali kalau nak lari sangat lari dekat tempat joging ok, sure badan sihat n otak pun cergas he3...

macam aku walaupun ada masalah kat umah, tak dak maknanya aku nak lari dari rumah, aku lari p umah abang aku je pun he3...itu bukan lari sebenarnya aku p teman akak ipar aku lah, abg aku p kursus.aku suka dok umah of coz lah aku takan lari dari umah hahahah. 

 so bila aku tengok muka 2 orang anak buah  n main2 ngan depa, segala masalah aku cam selesai n aku pun tak terfikir sangat dah. perancangan Allah sangat sempurna kan, dan kebetulan kena p dok seminggu kat sana so tak lah aku serabut dok umah dan dapat berfikir dengan waras he3...

     wafiy yg suka isap jari


                              
abg long yg sangat nakal, malam2 asyik kena rebut ipad ngan adam. pantang tengok org pegang ipad dia pun nak sibuk gak huhuhu

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

lari dari umah dgn cara yg slh kan...

Edy Zaidi said...

alahai..comelnyaa...dik dah besar jgn lari rumah yer

Newer Post Older Post Home