Pages

Thursday, December 15, 2011

tudung cantik di JELITASARA.....

 dulu aku tak berkenan tudung express camni, maybe sebab desing dia biasa je kot, tapi bila tengok tudung fesyen camni dekat jelitasara terus jadi suka n teringin nak pakai, sekali tengok harga...erkkk xnak beli rasa cam nak buat sendiri je he3...padahal tak reti pun jahit renda dia, aku berkenan dekat renda2 tu je hik2 
 .

kebetulan satu hari tu aku p pasar malam then terjumpa tudung ala2 cam bawah2 nie terus beli, murah lak tu  je, kalau ikut harga dekat jelitasara leh dpat 3 helai ok...so beli kat pasar malam je lah tapi kualiti biasa je lah n tak dak jenama yg penting murah kan then leh tukar2 selalu.


TAPI bagi yang mementingkan kualiti dan jenama korang harus beli kat JELITASARA, desing dia cantik dan  xclusive, cantik sangat, teringin gak nak cam kat sini, tapi rasa tak berbaloi lak nak beli tudung mahal2 he3.. salah satu faktor tudung nie nampak cantik sangat adalah disebabkan model yang pakai tudung tu pun cantik gak...



 









aku pun ada tudung biru camni gak





4 comments:

FizaFizz said...

siyes! cantik gilaaa! :O

Myra Jay said...

Cantikk!!

Tp nampak cam pendek sikit kan ;)

MamaEma said...

sangat cantik..tp cam kecil jer..

izyantyPersonalTaste said...

Fiza : mmg cantik sgt

myra & mamaema : a'ah yg nie kecil saiz s, kalau nak beli beli saiz m baru labuh :)

yg biru pacadot yg iz ada gak tu, saiz m labuh selesa pakai, tp beli kat pasar malam lgi murah he3...

Newer Post Older Post Home