Pages

Thursday, December 22, 2011

tak cuba rugi - murah je

kemarin aku p kedai sorang akak nie, dia bagi aku cuba produk baru, keluaran muslim dijamin halal lagi ok. aku dapat le 1 peket untuk cuba. dah free ambik je lah kan he3...produk baru nie nama dia Bio Prune. sama le fungsi dia macam InnerShine- bery & prune tu.

yang best pasal BioPrune natural mengandungi khasiat vitamin A,C dan E,potassium, kalsium dan serat fiber yang tinggi. Manfaat ini juga disokong oleh khasiat buah manggis, Ekstrak Aprikot dan cuka Epal dengan kombinasi sunnah iaitu madu dan dan habbastussauda.


 jus pelengkap istimewa untuk semua

 




Bioprune Natural : 

Membantu Melawaskan Pembuangan Air Besar , Mencantikkan Kulit / Wajah Berseri-seri , Membantu Mencegah Sel Kanser (B17) , Membantu Melawan Penyakit , Kaya dengan Antioksidan , Membantu Masalah Hyportension (Tekanan Darah Rendah) , Baik Untuk Kandungan Bagi Ibu Yang Mengandung Kerana Kaya Dengan Vitamin , Baik Untuk Mata / Silau

1 pc = 10ml

aku dah minum 1 paket nie, buka dan terus minum je. cara minum nie masa perut kosong, sebelum sarapan pagi dan sebelum makan malam. By the way aku pun cam tak caya baru minum 1 peket je, cepat tol efek dia...masa tengah hari tadi nak siap p keja nak pakai bedak, pesal muka aku nampak lembab then masa nak pakai bedak  just sapu sekali dah ok. ..ok pas nie nak beli sekotak lah baik untuk kulit n mata gak, aku kan rabun huhuhu


rasanya harga nie murah dari innershine dan efek dia cepat, jangan risau bahan2 dia buah-buahan je.

HARGA : RM 45.00 SEKOTAK,  ADA 25 PC

KEPADA YANG NAK CUBA DULU BOLEH  BELI 10 PC DULU = RM 20
PM DI FB OR 019-4290584


p/s: akak tu cakap baki minum tu try sapu kat muka, jadi tegang. tapi aku tak buat sebab aku minum kat ofis.

3 comments:

Myra Jay said...

Boleh la nak cuba, harga leh tahan.. :)

Cepat gak Iz rasai kesannya kan ;)

eva said...

wahh! mcm best.. nak try jugak..

izyantyPersonalTaste said...

myra:harga mmg leh tahan, cuba le..a'ah cepat lak kesan dia.dia tak manis sgat, manis2 masam. nak sedap simpan dlm peti ais.

eva: mmg best...try le :)

Newer Post Older Post Home