Pages

Friday, December 30, 2011

anak tudung macam nora danish pakai -dlm tentang dhia

 
 ramai tol yang cari key word pasal anak tudung dhia pakai semalam kan episod akhir, rasanya lebih kurang cam anak tudung kat atas nie, so kepada yang tengah mencari anak tudung tu korang leh beli dekat

 
 

7 comments:

zOeY zAu YaH said...

penangan tentang dhia hehe..

Myra Jay said...

Myra suka tengok anak tudung yang Eira Syazira pakai dalam citer Dingin Lavenda tu :)

izyantyPersonalTaste said...

zoey:a'ah...he3 pas nie apa pulak tak tau le...tudung ombak rindu pun dah ada.

myra: iz suka pakai jenis tu gak :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

pngruh kuat tu..ihiih..

izyantyPersonalTaste said...

nuyui: a'ah sakan gak pengaruh cite nie he3..

Ardini Humaira said...

cantik! dni tak dapat pakai macam ni.. hehe suka pakai tudung awning ja. muka bulat :D

Anonymous said...

rasanya ada juga terjumpa inner ngn selendang kt page ni http://www.facebook.com/kalerzonlinestore cer tgk...cer tgk...

Newer Post Older Post Home