Pages

Friday, December 30, 2011

mengharap sinar 2012

Assalamualaikum....tinggal 2 hari kita akan meninggalkan 2011. then 2012 pula muncul rasa cepat tol masa berlalu tapi aku still tak berlaku perubahan  apa2 lagi dalam hidup. kadang-kadang aku rasa napa susah sangat aku nak melepasi satu fasa baru, sungguh tak faham bila dibandingkan dengan orang lain, dah cam kena sumpahan lak family aku. tapi kalau Allah tak izinkan semua benda takan jadi kan. apa yang boleh buat just bersabar dan tawakal je. Harap tahun 2012 akan lebih baik dan berlaku perubahan yang besar dalam hidup aku dan adik beradik aku yang lain. semoga tahun 2012 kita semua sentiasa berada dalam lindungan Allah s.w.t.


p/s : sebenarnya bosan tak taw nak tulis pe. Selamat Tahun Baru 2012...yeahhh cuti 3 hari tapi yang tak best gaji lum dapat, kena sabar lagi nak shoping, dugaan2...:)

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga2 ea sis..amiinn..

izyantyPersonalTaste said...

nuyui : thank's...amin

Myra Jay said...

InsyaAllah Iz, mudah-mudahan ada sinar menanti dan jugak rezeki di tahun 2012 ye :)

izyantyPersonalTaste said...

myra : thank's...harap myra pun sama gak :) ...amin

Newer Post Older Post Home