Pages

Friday, December 23, 2011

kadang-kadang menangis itu lebih baik

Assalamualaikum...dan selamat hari Jumaat, semoga kita semua berada dalam redha Allah s.w.t
korang pernah alami tak situasi yang macam nie, tiba-tiba kepala jadi berat, sampai nak berfikir pun rasa jem hati berdegup tak senang hati. sebab apa jadi camni, mungkin sebab banyak berfikir atau tekanan dalam diri atau tekanan dari orang lain.

cara penyelesaian paling baik adalah dengan mendekatkan diri pada Allah dengan mengaji dan berzikir dan lepas buat semua tu korang rasa nak menangis ok tak pa teruskan menangis ini kerana korang akan rasa lega bila menangis. pastu comfim tak nak kuar bilik kan hehe...tido terus je then bila bangun pagi sok korang akan rasa segar dan lega sangat. dan perlu banyak berfikiran positif  :)

nie anak buah aku yang kedua baru lahir je 30/11/2011 mohamad adam wafiy
adik kepada mohamad adam haris.

nie le abg long ( muhamad adam haris) beza setahun ngan adik dia
by the way thank's to Allah atas kurniaan dua cahaya mata nie, pas nie aku tak bosan lagi dok umah sebab ada adam n wafiy diorang akan pindah balik penang ujg minggu nie. akhir abg aku dapat tukar jugak alhamdulilah.

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel bby tu..

alhmdulillah.

izyantyPersonalTaste said...

nuyui : kecil2 semua comel kan he3...

Myra Jay said...

Alhamdulillah rezeki :)

Comel wafiy :)

izyantyPersonalTaste said...

myra : alhamdulilah :) tak sabar nak jumpa wafiy dan adam.

Newer Post Older Post Home