Pages

Wednesday, December 14, 2011

dah mula suka dengan LIFEBUOY

 

kredit utuk gambar
www.mywomenstuff.com



 aku dah mula jatuh cinta ngan body wash dari lifebuoy,  yang tudung botol kaler merah tu lagi wangi dari lain, rasa cam nak makan hahahah....dan yang paling best dia melindungi kita dari kuman, cam yang selalu iklan tu.

 dulu2 aku tengok iklan nie aku ingat produk ni mahal, memang mahal kalau beli yang botol kecil, beli botol paling besar, tak mahal mana pun, dekat tesco sekarang tengah buat offer rm 14.90...tapi aku dah terbeli lebih awal kat tempat lain rm 16.90....botol  paling besar baru berbaloi. selamat mencuba :)




p/s : gambar kat atas tu botol kecil

 

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg wangi sis..

pakai yg merah itu gak..

izyantyPersonalTaste said...

nuyui: a;ah kan...rasa fresh je

Newer Post Older Post Home