Pages

Friday, June 15, 2012

harga tanah dekat penang makin tinggi

Assalammualaikum....sekarang nie tanah lot area seb perai makin laku kan, ini berdasarkan pemerhatian aku lah sepanjang menjual tanah lot, nak taw tak sebab apa, sebabnya rumah2 taman yg dijual semuanya mahal-mahal, kebanyakan yg mampu beli orang cina je, mana ada rumah kos rendah lagi area sini, semua umah 3 tingkat n 2 tingkat je dok naik. so bagi membantu orang melayu memiliki rumah, bos aku buka tanah lot dengan harga rendah n berpatutan.setiap kali kami keluarkan plan tanah, tanah dh habis booking dlm masa 1minggu je.orang lain jual tanah giler mahal area cini, tu menunjukan area cini sgt membangun dan hartanah tengah tinggi. sapa2 yang beli tanah area aku jual nie comfim tak rugi dah lah dekat ngan semua tempat n kemudahan.


p/s : tiba2 masuk bab keja lak kan :p sangat jelous ngan bos, boleh camtu hahahah...ye lah aku yg kena deal ngan customer huhuhu. bos cek duit masuk dlm akaun je.kena ikhlas keja kan.

1 comments:

Myra Jay said...

Kan matlamat diorang nak 'halau' bangsa Melayu dari Penang, sebab tu takdak rumah kos rendah lagi..huhuuu

Newer Post Older Post Home