Pages

Thursday, June 21, 2012

download free drama DEJAVU DI KINABALU ( TV3)



Drama nie sangat best, sampai aku nak download hahaha....bukan apa bila download leh tegok tanpa iklan walaupun lambat sehari,kadang2  TAK dan nak tengok time kol 7 tu. so sapa2 nak download DRAMA NI dan drama melayu yg lain ampa leh download dekat PEREKA CERITA 

DEJAVU DI KINABALU (TV3)
MULAI: 18 Jun 2012,
HARI: setiap hari Isnin hingga Khamis
MASA: 7.00 malam.
EPISOD: 28 episod



Sinopsis Drama Dejavu Di Kinabalu
Mengisahkan tentang Nadira (Tiz Zaqyah) yang menghidapi penyakit jantung dan kemudiannya terpaksa menjalani permindahan jantung tanpa pengetahuan dari sesiapa meskipun dari pengetahuan tunangnya sendiri. Jantung tersebut pula di miliki oleh bekas teman wanita Ammar (Aqasha) yang terkorban dalam kemalalangan jalan raya. Ammar berasa hancur setelah kehilangan cintanya mula membina semula hidupnya dengan khayalan bekas teman wanita sehinggalah dia di pertemukan dengan Nadira.
Ammar yang perasan ada banyak persamaan di antara bekas teman wanitanya dan Nadira. Ammar tidak dapat menolak hakikat yang dia seakan-akan jatuh cinta sekali lagi dengan bekas teman wanitanya. Seolah-olah kini dirinya hidup dalam khayalan bekas teman wanitanya. Namun kebahagiaan itu tak berpanjangan tatkala dia di kejutkan  dengan khabar yang sebenarnya Nadira kini memiliki jantung kepunyaan bekas teman wanitanya. Bekas teman wanita Ammar rupanya sudah membuat perjanjian akan menderma jantungnya apabila dia meninggal dunia. Dapatkan Ammar menerima hakikat ini? Adakah cinta nya akan berpaling arah?

P/S : dekat web PEREKA CERITA korang leh download dengan cepat,up to date lak tu. 

2 comments:

Hidayah Bach said...

yelah ...dayah pun sangat suka sampai nak download..

tunggu satu kali abis...
baru download..

hehe...

citer nih mmg best kan..?

yang itu baik ..
yang ini baik..

nak pilih yang mana......?

zue said...

Macam mana nk d.load cerita ni.full apisod...nk simpan dlm.phone

Newer Post Older Post Home