Pages

Friday, May 4, 2012

Terharu & Bersyukur


Assalammualaikum....semalam aku dapat SMS dari my customer dari sabah

[ salam..dah amik pos arini. Thanks a lot..suka sgt2 handmade izyanty collection..thank's ya =) ]


hati aku pun berbunga gak lah sebab customer puas hati kan :)...nanti nak kawin sila lah tempah lagi ek hik2..
Tima kasih banyak kerana sudi buat tempahan veil dari izyanty collection.

kalau nak tengok veil tunang my customer dari sabah leh Klik SINI





niat asal nak ikat reben cantik2..tapi disebabkan kotak pos expres ngam2 je ngan kotak nie, reben tak leh nak masuk skali. ok pas nie kalau kena pos lagi, mesti guna pos laju je lah, leh hias cantik2 :p


my customer wajib dapat freegift dari izyanty collection ( bodyscrub ) 



2 comments:

Myra Jay said...

Happy kan bila customer puas hati..
Tahniah :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntiknyaaa..

Newer Post Older Post Home