Pages

Monday, May 7, 2012

mari test watermark izyanty collection




Assalammualaikum....akhirnya dapat jugak watermark idaman, nak buat sendiri tak pandai, so kita kena lah menggunakan perkhidmatan orang lain yg kreatif  untuk buat kat kita kan he3...nie adalah desing dari

kepada yang berminat nak buat watermark cantik lg kreatif boleh roger Zie ok
2 watermark nie just RM 5 je murahkan.

KLIK SINI UNTUK MENEMPAH











P/S : yeahhh suka sangat ngan watermark nie, sebab memang minat ngan kerawang, untuk buat cover bisnes card izyanty collection nanti nak guna desing yg pertama tu.

5 comments:

hidayah said...

segan nak tanya tapi nak tahu jugak..
watermark tu apa..?

Myra Jay said...

Memang cantik Iz..

Zie tu memang pandai bab mendesign ni :)

izyantyPersonalTaste said...

hidayah : watermark tu macam logo blog kita lah, kita akan letak watermark ats setiap gambar kita so org tak leh copy paste or curi gambar kita.

myra :thank's...yup zie mmg pndai bab desing, tengok blog dia cantik je desing..

hidayah said...

Oh dh fhm. Ok jgk letak watermark mcm tu. Cantik . Cam nak jugak je..hehe.. nk pi usha2 dulu..

Zie Madini said...

Hehehe....kembang hidung baca entry ni. rupanya ada entry promoting my watermark design rupanya...hehehe.

thank u dear. zie guna ur URL link ni utk di jadikan my customer feedback ek :)

Newer Post Older Post Home