Pages

Thursday, May 17, 2012

CHEESE TART- DIBUKA UNTUK TEMPAHAN





Kepada yang berada di Area seberang Perai, Pulau Pinang ampa leh buat tempahan cheese tart nie.  Memang sedap rugi tak beli, memang piaw cheese, tak campur bahan lain taw. aku tak lah rajin nak buat kuih yg remeh temeh nie, akak ipar aku yang buat, serius sangat leceh buat cheese tart nie rupanya. aku rela beli dari buat sendiri hahahah.


sapa cakap time raya je leh tempah, kat tempat keja abg aku, ramai tol depa tempah xdan nak raya lagi taw. so sapa nak tempah untuk event ke, saja nak makan2 ke or buat hantaran ke apa2 lagi. SILA BUAT TEMPAHAN DARI saya ok.

019-4290584- izma


kalau nak tempah untuk buat HANTARAN pun boleh, just gitaw nak hias tema colour apa, insyaallah akan ditunaikan.

manakala untuk buat DOORGIFT pun boleh...nanti aku update gambar.



HARGA :

50 BIJI = RM 35
100 BIJI = RM 68

boleh pilih samada
-BLUEBERY
- STRAWBERRY
- KIWI
-COKLAT

untuk maklumat lanjut dan TEMPAHAN SILA HUBUNGGI DI NO 019-4290584 or FB

- TERIMA KASIH -

10 comments:

hidayah said...

ALA..

nmpk sedap la..

jauhnya ke utara..

cemana nak tempah..

hoho..awak tak balik penang ke..?

boleh kirim...

:)

serius ..teringin nak..

izyantyPersonalTaste said...

hidayah : saya memang duduk seb perai lah,tapi kalau teringin sangat saya ada adik kAT UITM shah alam, awk duduk mana?

ef.ae said...

they look like little flowers ^^ very cute n price seems reasonable ^^

Myra Jay said...

Sedap, boleh order untuk raya :)

Myra kalau selain hari raya tak berapa makan kuih 'raya' ni :)

hidayah said...

shah alam pun jauh dgn kita lah..

takpe.

raya nanti kita jalan ke utara.

kita order kat awak yek.

:)

tak sure date lagi tapi bila kita bebetul dah konfem kita bgtau.

yg penting suami kita dah janji..

pstt..
(ngidam..)

izyantyPersonalTaste said...

ef.ae :yup...look like little flower kan :)

myra : jagan lupa order ek utk raya ek :).

hidayah :ok..apa2 roger kita nanti, patutlah kan ngidam rupanya he3..

hidayah said...

Usha biskut...ngehngeh..

Myra Jay said...

Iz, Myra ingat nak order untuk raya boleh?

Nak beli 50biji dulu :)

izyantyPersonalTaste said...

boleh,iz take note....ambik le order kat tempat keja or umah iz bg komisen.

Hidayah said...

memandangkan bunga tu pun boleh pos..rasanya boleh kot post cheese tart nih ..kan..? rosak tak..? iz pnh pos tak?

Newer Post Older Post Home