Pages

Wednesday, June 29, 2011

bag baru untuk my lappy


yeahhh my lappy dah dapat bag baru, mesti dia suka kan, bag sama kaler ngan dia gak huhuhu...aku baru perasan sekarang nie banyak benda aku kaler purlpe. masa aku dok pilih2 bag aritu ada banyak kaler, warna kesukaan aku pink n hijau muda pun ada, tapi camna thah mata aku terbekenan gak kat bag purlpe nie. 




 ni lah bag baru lappy aku, oit bukan bag budak sekolah tadika tau, bag nie memang kecik je lepas untuk letak netbook je ok. notebook xlepas huhuhu. apa yang aku suka pasal bag nie ialah, sebab dia kecil n cute sangat then sesuai ngan netbook aku. kain bag nie cam getah yg tahan lasak n tebal. kalau kena kotor senang basuh. 
 harga dia RM 25 SAHAJA, setelah aku tawar menawar he3...beli masa dekat Bukit Kayu Hitam.


 barang2 kat sana mahal2 jugak, setengah barang yg murah dr tempat aku je aku beli, baju pun mahal lebih kurang kat cini je pun, silap2 cini leh dapt lg murah. aku p pasar malam perlis lagi dapat barang murah, selamat aku dah borong kat pasar malam sebelum p bukit kayu hitam. banyak gak lah tudung fesyen baru yg murah2 yg sempat aku borong. 

p/s : nie adalah cite 2 minggu lepas he3 ...baru nak buat en3

2 comments:

Myra Jay said...

Welcome to da' club peminat purple..hehehe :)

Leh tahan gak ye harga beg tu pun.. Lg borong pe kat sana? :)

izyantyPersonalTaste said...

myra : he3...ok2 iz join club pminat purple..tak dak borong pe pen, barang mahal kat sana, beli keronsang je yg leh tahan murah, yg lain2 tu belah kita lg murah.

Newer Post Older Post Home