Pages

Thursday, June 9, 2011

handmade- kad atas hadiah perkahwinan


harini aku nak p kenduri my best friend masa zaman sekolah menengah dulu, aku keja 1/2 day harinie...lama tol tak makan nasi minyak.... nampak sangat nipu kan, baru minggu lepas makan kat umah sendiri...opppsss terkantoi sudah...kenduri sapa ek...rahsia2 he3

korang jangan cakap aku kedekut lak buat kad sendiri  ek, aku memang suka benda2 yang buat sendiri nie. by the way aku buat kad simple2 je untuk diletak atas kotak hadiah. sapa2 yang nak kelainan leh la cuba buat paper quilling nie ok, sangat mudah je. mula2 aku nak letak bunga2 ros yang aku buat kat bawah nie, fikir2 balik, baik tak payah, nanti kang tak pasal2 tak nampak rupa bunga ros dah coz kena tindan ngan hadiah2 lain, habis tepenyek lak kan. so aku buat cam kat atas tu je lah.





eh tiba2 je bunga ros tu jdi colour biru bila tgkap gambar...padahal colour purple yg nice...hampeh tol hp cap ayam aku nie...;p

2 comments:

Myra Jay said...

Rumah Iz ada buat mkn nasik mintak..?? Seprise nieh..:)
BTW tahniah ye :)

izyantyPersonalTaste said...

buat makan je...tp xdak pe2 yg seprise lah :)

Newer Post Older Post Home