Pages

Tuesday, June 14, 2011

ramai yg cari novel nora elena - kasih yg suci


Dah lama xbuka  nuffnang, pagi nie saje klik....waaaa seronok2  leh bawa kuar duit dh nie...lama giler nak kumpul he3...tapi xmau bawa kuar pun lg. by the way aku memang jarang dh update blog, tapi aku tengok ada orang masuk gak, depa nie cari apa ek...cuba tengok  kat bawah tu




ramai orang dok cari novel nora elena rupanya....drama tu je tajuk nora elena ok. kalau tajuk novel drama tu adalah Kasih Yang Suci.   mesti ramai yang nak p cari kat kedai buku kan, thah2 dah habis lak, camna nak buat nie...korang leh je beli online kat blog penulis novel tu.






p/s : aku pun lum beli lagi, bagi habis drama nie baru nak cari novel huhuhu

2 comments:

Myra Jay said...

Woww beznyer Iz dah leh cashout nuffnang..
Tahniah ye..

Myra jarang dapat tgk citer Nora Elena ni, skg baru dok kambus ngan tenet, tgk dari mula ;)

izyantyPersonalTaste said...

myra : thank's...heheh...slmat dok kambus drama nora elena ek...:)

Newer Post Older Post Home