Pages

Monday, June 27, 2011

peminat drama korea n baju korea sila baca ^_^

Assalamualaikum dan selamat hari isnin semua..dekat cini ada peminat baju2 korea  n drama korea tak?aku salah sorang peminat drama korea tau, then bila tengok drama korea sangat suka tengok baju2 yg diaorang pakai, cantik arr kan, setiap kali gaji mesti cari baju yg jual baju fesyen korea kat jusco ada satu kedai tu je yg aku suka n harga berpatutan.

memandangkan aku suka shoping baju, baik aku jual baju lah senang, then aku memang pantang nampak baju2 cute korea nie but still menutup aurat. kena mix n match. paling suka jeket dia he3..


 UNTUK PERHATIAN SEMUA MULAI BULAN 7/2011  ( lagi beberapa hari je lagi kan )
 KORANG BOLEH BELI
BAJU DARI KOREA DI BLOG AKU
HARGA BERPATUTAN
JANGAN LUPA BELI OK :)


DEKAT BAWAH NIE CONTOH BAJU  YANG AKAN DIJUAL, GAMBAR DARI DRAMA 


 cantik dress pink nie, suka sangat















aku ada baju camni gak, tapi tangan panjang n kat bahu puff...

3 comments:

Myra Jay said...

Wahhh dah jadi busines women sekarang ye Iz.. Good job, moga bertambah maju nanti ye :)

izyantyPersonalTaste said...

myra :lum lagi lah..coming soon insyaallah...amin.. thank's :)

baju korea said...

wah, ternyata penggemar fashion korea banyak juga ya di malaysia. Sukses selalu buat kamu ya sist.

Newer Post Older Post Home