Pages

Tuesday, July 9, 2013

shoping baju raya online + niat puasa ramadan

Assalammualaikum

esok dah mula puasa kan, so malam nanti bermula solat terawih...balik keja nanti aku kena mandi awal nanti berebut bilik air ngan adik aku...kang lambat kena bising ngan mak aku lak...huhuhu..tadi mak aku dah warning malam nanti p terawih awal, boleh buat solat sunat masjid ngan aman, tak mau p lambat nanti kelam kabut..yang pasti aku p awal or lambat still dapat dok sauf depan cam tiap-tiap tahun, kebanyak orang tak mau dok sauf depan...

Tahun nie aku kemain awal beli baju raya...lum puasa dah siap 3 pasang baju aku...2 helai beli online. kenapa aku beli awal, salah satunya senang n tak payah letih cari baju time bulan puasa.Pastu leh lah fokus untuk beribadat ngan aman kan.

Baju raya aku salah satunya design cam atas tu, cuma colour je lain...nak colour tu tapi tak dak saiz lak terpaksa pilih colour lain.Harga dia pun berpatutan aku beli online je dekat sini  

The Eyes Of Redbloodsnow

             butik online blogger jugak, mesti ramai yg kenal kan .tengah ada sale 10%...so cepat grab sebelum kehabisan. 

Bila dah beli baju boleh lah pilih shawl lace di Izyanty Collection lak ek, korang boleh tempah custome made ikut citarasa korang, semua colour ada.






jangan lupa niat puasa malam nanti dan p solat terawih....solat terawih yang ada setahun sekali je rugi tak ambik peluang nie :) selamat berpuasa dan beribadat dalam bulan penuh berkat..


0 comments:

Newer Post Older Post Home