Pages

Thursday, July 18, 2013

kalau sudi LIKE




Assalammualaikum

Korang perasan dah dekat si debar belah kiri aku ada page fb Izyanty Collection....yeahhh akhir aku berjaya letak. sebenarnya dah lama nak letak setiap kali cuba asyik tak jadi je, so kemarin try google jumpa blog ajar cara senang, sekali buat jadi suka...suka sangat...

aku still buat bisnes veil lagi dah jadi seronok pulak...apa-apa pun aku still nak buat cara online je dan tak bercadang nak buka kedai pun. secara online lebih fleksibal dan mudah.

kalau sudi LIKE lah pages Izyanty Collection ek
Thanks for support
Selamat Berpuasa

kita ada keluarkan shawl ready stock untuk raya...so boleh lah pilih yang mana berkenan, ada diskaun lagi taw.




1 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau tak slh dah liked =)

Newer Post Older Post Home