Pages

Tuesday, July 16, 2013

Pereka fesyen atau peragawati? contest SUNSILK

Assalammualaikum

Tadi tengah2 baca blog orang ternampak pasal contest hijab sunsilk....baca ngan rakus sampai salah faham pas tu tangan lak gatai sangat p join dengan tidak cukup syarat sekadar suka-suka tanpa fikir panjang hahahhah.... sekali hantar peryertaan kuar ayat bawah nie....waaarhhh aku hantar tak cukup syarat camna leh terima lak. tapi aku rasa aku kena reject penyertaan huhuhu









aku join untuk pereka fesyen sekali aku fikir balik sebenar aku ingat untuk pereka tudung, reka tudung n fesyen tudung tak sama kan, hahahah....nampak tak aku dah salah taksir...pereka fesyen hijab tu cipta pakai gaya tudung kan. dah dia suh letak gambar hijab colur hijau kebetulan aku ada aku pun letak gambar nie




gaya fesyen apa thah, aku pun tak taw main lilit je :p...bila aku nak edit balik penyertaan n join sekali lg dah tak boleh dah. so sapa2 yang ada minat n bakat pereka fesyen hijab dan peragawati hijab boleh join contest nie, sampai 31 julai nie. info lanjut di  SUNSILK MALAYSIA FACEBOOK

p/s : nak shawl lace cantik-cantik untuk raya jangan lupa KLIK Izyanty Collection taw

kita ada buat sale jugak beli satu percuma satu :)

0 comments:

Newer Post Older Post Home