Pages

Friday, July 12, 2013

sambal nasi ayam punya pasal..




Assalammualaikum...

Hari nie dah masuk 3 hari bulan puasa kan, kalau orang lain excited nak p bazar ramadan aku lak paling tak suka p sebab terlampau ramai orang nak jalan pun susah kalau boleh order online makanan kat bazar ramadan kan senang, maybe akan datang boleh kan he3..Bab makan tak kisah sangat sebab mak aku suka masak kat umah. Tapi kemarin aku beli je juadah berbuka sebab pasar malam, setiap hari khamis memang beli makan pasar malam, bukan sebab nak p bazar pun, sebab nak p pasar malam he3. 5.30 pun orang   dah cukup ramai.

menu aku semalam nasi ayam tempat selalu beli tu, yang spoilnya aku tak taw lah napa cabai dia kali nie leh buat aku bersin berkali-kali n gatal hitung  dia letak ape thah sekali muka gatal2...kalau ada resdung memang lah jadi camni kan, selalu makan ok je....boleh aku dok bersin sampai nak deman over kemain tiba-tiba suhu badan meningkat jadi tak larat, sabar je lah badan yg ngada2 nie kan, lepas solat terawih kt umah makan ubat then terus tido...tapi awat selsema aku tak hilang lagi pagi nie, kena tunggu malam lak baru makan ubat yg berkesan tu.

3 comments:

Myra Jay said...

Dia letak 'terlebih' belacan kot dalam sambal tu :)

Myra pun xjejak kat bazar.. klau nak p, kena p awai baru syok jalan xramai orang ;D

Cik Yaya said...

salam..
aloh ciannyer..
xpsl2 pula da tkena tu kan..
ade resdung ea..

mkn ubt ye..yg xble mkn tu jgn la mkn.nti jd lagi kang..huhu

.::: Princess MOMOY :::. said...

uih . nape tu. kalau gatal2 camtu lebih belacon kot sis

Singgah Sahur Salam Ukhwah Ohblogger Malaysia- MOMOY blogirl

Newer Post Older Post Home