Pages

Monday, July 15, 2013

Shawl raya lace dah mula dijual





Assalammulaikum

kita dah mula jual shawl halfmoon ready stock mulai hari nie, anyway thanks to my assistant yg membantu...kalau harapkan aku sorang memang tak akan kuar pun ready stock, sebab tak cukup masa. ada 9 colour menarik untuk dipilih so cepat2 grab ok.

kalau ada berminat yang nak beli boleh pm personel fb ek, kita  paling cepat post dekat personel fb...pages Izyanty Collection lambat 1 hari he3..


4 comments:

Myra Jay said...

Rajin Iz..
Pic 1st tu cantik :D

JaSSNaNi said...

cantek nye... tudung raya...

Cik Yaya said...

salam..

wahh mmg cntik lau buat untk rye ni..heee tp hrge lg cntik kot..wahahah ;p

.::: Princess MOMOY :::. said...

gambar pertama tu cantik la sis
all the best dan selamat berpuasa ye sis

Newer Post Older Post Home