Pages

Thursday, July 4, 2013

Celcom X2 bagus jugak..



Assalammualaikum..

Saya still peminat tegar Celcom hahah... aritu kan aku beli no baru untuk guna smart phone...so haruslah ada 2 no kan...yg no smartphone tu just guna utk guna internet, aku tak ambik package data plan pun, beli guna rebat rm 200 yg kerajaan bagi tu. Memandangkan aku tak guna no baru tu so tak lah to-up pun..memang tak pernah to-up dari mula beli pun dah berbulan kot, tak dak lak celcom hantar msg suh to-up. So tadi aku cek lah baki expaid sampai bila leh guna...selalu kalau 3 bulan tak to-up pastu dia tak leh guna terus kan, tapi bila aku cek dia punya expaid sampai 30/6/2014 ok tahun depan baru kita to-up ek hahha...asal leh guna sudah, duit xdak xpa hp nie sebab aku guna internet n camera je huhuhu. hebatlah celcom plan X2 hahah...

 no satu lagi satu wajib to-up setiap bulan, walaupun setiap bulan mesti baki belambak tak guna hahha...yg tu satu hal lak baki byk tak leh guna so terpaksa lah to-up...maka bertambah lah duit aku dlm hp tu.yg nie plan celcom blue

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada plan baru ea.

izyantyPersonalTaste said...

nuyui :a;ah...masa beli tak taw pun main beli je he3..

kopi pasta said...

plan x2 ni jimat bagi sesiapa yg suka berbual. 30sen untuk 10 minit.

mista potato said...

x2 mmg bes. ekceli, bley extend credit validity utk smua prepaid celcom pakai sms...

EXP1 send to 28882 – RM30 will be deducted for 1year validity.
EXP2 send to 28882 – RM50 will be deducted for 2years validity.

*juz make sure topap at least RM30 within 6month slepas pengaktifan.

sharing is caring. :)

Myra Jay said...

Apa kata Iz kol myra selalu xpun syer kredit ke..hehee :)

Myra sekarang guna Salamfone, bagus gak sebab kampeni Melayu :D

Newer Post Older Post Home