KOLEKSI VEIL HANDMADE


Pages

Thursday, June 13, 2013

Tutorial pakai shawl halfmoon cara senang


sumber : testatelissia


Assalammualaikum

Disebabkan ramai yang tak taw camna nak pakai shawl halfmoon, aku dengan gigihnya cari tutorial dari blogshop orang lain untuk share dengan korang. Aku bukan pro sangat bab lilit2 shawl nie, tapi secara kebetulan terjebak dalam bisnes shawl kena lah belajar gak kan he3...

aku kalau pakai shawl halfmoon aku pakai paling senang cam tudung bawal je, cam toturial kt atas tu je. nak buat tutorial sendiri my model buzy mengajar lak.

kalau pakai halfmoon tak yah risau belakang comfim labuh tertutup depan belakang elok. disebabkan aku punya shawl mengguna kain chiffon korang memang kena pakai inner tudung kat dalam supaya tak jarang, aku lebih suka pakai tudung awaning xpres tu bahagian dalam.

banyak cara boleh pakai, ikut kreatifviti anda, yang penting sopan dan menutup aurat.
Thanks for support  Izyanty collection






5 comments:

Pinkbubblegumprincess said...

nice..salam singgah.. :)

Nur Afridayati said...

simple and nice....jgn lupa follow blog kita balik ye

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg sgt mudah!

diba's chan said...

http://awananeonight.blogspot.com/2013/06/membanteras-masalah-resdung-dengan-cepat.html

meh try meh.hilangkan resdung dalam 7 hari :)

Myra Jay said...

Myra slalu pkai macam pic atas sekali tu, tp tula kadang rasa macam tak berapa kemas..
Adakah shawl tu besar atau Myra yg tak reti :)

Newer Post Older Post Home