Pages

Tuesday, June 11, 2013

shawl halfmoon lace for raya 2013 dengan harga diskaun

                                                                      RM 59


RM 49



RM 39
sopan, anggun bersama izyanty Collection
harga pun murah :)
mampu milik 


PRE-ORDER SEHINGGA 14/6/2013 ( Jumaat )
Shawl Raya Halfmoon Lace
Harga bermula dari rm 39 dan keatas...kita ada bagi diskaun RM 5 untuk semua shawl raya yang ditempah dalam tempoh yg tetetapkan iaitu dari sekarang hingga 14/6/2013 sahaja...selepas tarikh ini harga asal. u all boleh pilih design, colour shawl,lace, pearl mengikut citarasa korang...custome made, exclusive handmade. Terima Kasih yang telah membuat tempahan awal

Untuk tempahan sila pm fb saya

Setiap tempahan perlu membuat bayaran deposit separuh
Baki bayaran sebelum shawl dipos.
Shawl akan dipos 2 minggu sebelum raya
So korang kena tempah awal dari sekarang, sebab saya nak elak kesesakan pengeposan semasa raya. Tempahan last minute tidak akan diterima.

**Kerjasama dari anda amatlah dihargaai
Thanks for support Izyanty Collection


Contoh Shawl lace exclusive boleh tengok sini
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2970622360327.1073741826.1704808226&type=3


P/S :sapa2 yang berminat nak jadi dealer Izyanty Collection boleh pm kat fb saya ek or e-mail izyanty10@gmail.com





2 comments:

Myra Jay said...

Myra xreti pkai halfmoon, tp ingt nk order la dgn Iz :D

izyantyPersonalTaste said...

myra : tak pa nanti iz ajar camna nak pakai cara mudah

Newer Post Older Post Home