Pages

Wednesday, June 5, 2013

melawat syifa di Lumut

1/6/2013- 2/6/2013

Assalammualaikum

minggu lepas kita p melawat baby syifa kat lumut, sepupu aku pindah ikut husband dia, tiba-tiba aku rasa nak kawin n ada family sendiri macam best je kan huhuhu, kemain lama mak aku suh kawin, camna nak kawin kalau tak sampai masa gi kan, jap ek i punya fobia still ada kot hahaha..





gambar nie masa dekat Teluk batik makan ais krim petang2..dekat je ngan umah sepupu aku.

 nampak tak i ramai sepupu perempuan...suka-suka...adik beradik pun ramai perempuan gak...setiap kali i kuarkan shawl baru of coz i kena restock untuk adik beradik n sepupu2 aku sama, nampak tak pentingnya customer tetap, thanks korang coz support izyanty collection. nie baru sikit ada ramai lagi sepupu.
kat luar kalau kuar aku xdak lah nak pakai shawl lace gojes tu sangat over hokey, kat luar aku pakai biasa2 je kalau korang jumpa aku, aku selekeh giler je, ada event or majlis baru pakai cantik2 sikit he3...



malam tu kami lepak dekat Marina island...best gak tempat tu, sayangnya kita p time malam...kalau siang mesti lg cantik tempat nie kan.


hari ahad jalan2 kat eon lumut, kemain besar mall depa no...sempat gak lah shopping baju keja kat c2, murah. Kita pakai shawl 2 tone dari Izyanty Collection ( pink + hitam )



last sekali jalan2 kat jeti lumut sambil shoping makanan laut huhu...pastu bertolak balik penang kol 6 baru bertolak...kebetulan adik kita kena bawa student dia bbq kat Teluk Batik tu, sebab tu kami p minggu lepas jugak.


p/s :sapa2 nak jadi dropship untuk shawl raya boleh pm kat fb  izma yanti ek



2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui p jalan kat aeon manjung tu sekali..tak hbs pusing..besor benor..huhu

Myra Jay said...

InsyaAllah Iz, myra doakan Iz cepat jumpa jmbtn jodoh, fobia mmg pahit tp kita kena usaha untuk buangkan..
bukak buku baru k ;D

Newer Post Older Post Home