Pages

Thursday, June 13, 2013

Tempat buat bisnes card,Banner,Kad kawin murah



Assalammualaikum...

aku nak kongsi benda bagus  lagi berbaloi nie, kepada yang tercari-cari tempat nak buat bisnes card, kad kawin, banner dan macam-macam lagi yang berkaitan dengan printing dengan harga murah dan berkualiti korang boleh Roger FB BING BANNER . By the way aku punya sepupu punya bisnes, dekat fb tu ada staff dia yg handle, korang boleh berurusan secara online kalau nak buat tempahan, tak pun yg dekat boleh p kedai terus dekat kulim. aku sebenarya dekat jugaklah, tapi aku kan buzy xdak masa nak p aku order online je camna aku nak, dan depa punya servis pun cepat, lagi lah aku suka he3..

korang percaya tak 1 kotak = 100keping tu tak sampai RM10 pun giler murah, dulu aku order tempat lain rm 30 satu kotak. alang-alang dah murah aku order 10 kotak = 1000 keping nampak tak kemain tamak aku, pastu dok risau camna kalau tak cantik bila dpt nanti, tapi jangkaan aku meleset bila sepupu aku mai hantar kat ofis aritu tengok cantik sangat kualiti printing depa...colour dia pun jadi cantik, suka- suka, dan puas hati sangat. Taw kan aku sangat cerewet bab art nie, kualiti sgt penting untuk aku punya produk.
 tersengih2 bawa balik umah hahahha..

aku punya bisnes card depan belakang so harga dia lain rm 7 satu kotak...kalau buat bahagian depan sahaja rm 6 sekotak murah giler kan. apa-apa persoalan dan harga korang refer kat fb FB BING BANNER ek. aku tak taw sangat. Aku buat bisnes card baru sebab aku tukar logo baru untuk Izyanty collection, lagipun bisnes card lama aku dah habis, so masa yang tepat sekali hahah... 











Buat peminat shawl halfmoon lace yang nak kelihatan anggun dan sopan dihari raya nanti boleh lah buat tempahan shawl lace dari sekarang sampai hari jumaat nie je untuk harga diskaun, dan korang berpeluang memilih sendiri colour shawl n lace untuk mix match. 

 Exclusive Shawl Halfmoon Raya Special di Izyanty Collection





1 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

uih..muranya.. nanti nak try tgk.

Newer Post Older Post Home