Pages

Friday, May 27, 2011

aku dah gila nak buat quilling lak...


ketika otak tengah beserabut, leh lak aku sibuk2 nak buat benda alah nie...semuanya gara2 aku tengok satu blog tu buat quiling cantik2, mcam2 bentuk...so aku pun belajar buat dari yotube, rasa nak buat macam2 bentuk, tapi kan kertas colour tak dak lak, so guna yang mana ada je lah, paling suka buat bunga ros senang je rupanya.


yeahhhh...yeahhhh berjaya buat gak walaupun agak tidak kemas percubaan pertama.

semua kat atas tu buat dari kertas je, potong2 n gulung2 then gam...agak renyah gak ...tapi kalau minat tak rasa susah ok. teringin nak buat lagi. kena tunggu betol2 free baru leh buat.

3 comments:

alinac lover said...

x pernah tgk pon..pasni yong nak belajar jgk la

Myra Jay said...

Pasni pas kat cheq 1-2 ye..:)
Nk gak simpan hasil kraftgn Iz :)

izyantyPersonalTaste said...

alinac : sblm nie pun akak tak tau gak benda nie wujud he3...jom belajar buat sma2..mmg best.

myra : boleh no hal...free2 nanti iz buat

Newer Post Older Post Home