Pages

Friday, May 20, 2011

susah betol nak cari tudung bawal




Kemarin aku p pasar malam ngan harapan nak beli tudung sekali, p lewat sikit kol 6 baru semua kedai buka,sekali cari tak dak orang jual tudung bawal pun, semuanya tudung ekpress tu je yang belambak ngan selendang. aku tak suka tudung jenis sekarang nie.   suka pakai tudung bawal je or yang 4 segi gak. tudung lain tak sesuai ngan aku.


tapi yang tak best satu je tudung bawal nie, tang harga dia semua RM 30 keatas...kalau shawl n tudung ekpress rm 5  or  rm 10 dah boleh dapat kan.

apasal ek kat kebanyakan kedai belah cini dah tak jual tudung bawal, susah tol nak jumpa. nak kena beli online jugak ka. banyak tempat gak lah aku p cari sekitar umah aku huhuhu..


sekarang aku sangat suka beli barang online, cam jimat masa n xpayah lenguh2 kaki berjalan, barang terus sampai depan pintu je he3...

dok tengok satu blog bawah nie, tudung bawal sulam atas kepala nie cantik fesyen terbaru, tapi aku tengah cari colour grey. tapi pink nie pun lawa gak kan, nak pakai untuk  29 nie. minggu nie nak cari kat mana2 kedai dulu lah, kalau tak jumpa baru beli online. tudung aku tak pernah beli online lagi.



KPSPH12



yang nie harga dia RM 48 ...nak tudung camni leh terjah kat  link kat cam gambar  diatas


p/s : ada lagi ke peminat tudung bawal ek????rase cam nak jual tudung bawal lak huhuhu

7 comments:

cikmOt said...

eh ye ke...kat sini tudung bawal masih banyak dijual...hurmm...mungkinn tudung ni alami kepupusan kut...

izyantyPersonalTaste said...

cikmot:ada satu tempat tu rasa cam ada lg, tapi kebanyak kdai belah cini memang tak jual tudung bawal dah...

Myra Jay said...

Betul Iz, skg susah nak cari tudung bawal.. :)

Pe kata Iz try p Chow Rasta, kat sana banyak tdung bawal :)

izyantyPersonalTaste said...

myra : semalam dah p cari merata, patend baru yg sulam ats pala area cini lum sampai lagi, kena beli online jugak camni..

alinac lover said...

tudung bawal mmg mahal je skg

Edy Zaidi said...

tudung bawal dah xde musim, skrg dah org bertudung untuk fesyen, bukan untuk kewajipan

faasz said...

layarilah http://faasz.blogspot.com/! tudung bawal crown yang terkini~!

Newer Post Older Post Home