Pages

Friday, May 27, 2011

apa dah jadi ngan aku nie????

sejak kebelakangan nie fikiran aku melayang ke mana thah....semua benda aku buat semua tak jadi...awal2 pagi tadi dah tersilap tulis cek, selamat bos aku tak marah, sengal tol aku camna thah kat date aku leh p letak 0 sepatutnya 11 arr kan utk 2011....dah lah cek personel bos....aku arr tukang perabih cek dia, asyik bagi silap hahahah...

waaaaaaaaaaaaa kenapa aku camni...banyak sangat fikir benda remeh temeh....stop bfikir lah kepala otak aku wei benda yang remeh temeh....


nak tau benda apa yang aku sengal pagi nie...aku semak baki kredit aku...apa tinggal rm1...eh kemarin aku to-up rm10, camna leh habis ngan cepat lak?...tengok lak kat bahagian call aku cakap ngan sapa lama sangat sampai hbis...tak dak pun call keluar, semua call masuk je, pelik tol camna duit aku leh habis, takan aku msg sampai rm10 tak logik tol le, 1 sen je stiap sms je pun.



duit tinggal rm 1 cam tak lepas je nak call, ingat nak to-up kat maybank2u  jelah...tiba2 hp lak bunyi bos pangil p umah dia, xdan nak to-up lagi.

masa kol 11 aku kuar p pejabat pos....singah le beli to-up baru...balik ingat nak gores terus to-up...tiba2 aku terpandang kad to-up yang kemarin aku beli dah gores dalam tong sampah, saje arr nak try to-up tengok...tiba2 duit masuk.....

seee aku terlupa nak masukan code dia rupanya kemarin hahahahha....
nie mesti sebab tengah2 aku masukan no code orang call masuk, pas tu aku dah ingat aku dah to-up....
sengalnya aku....sampai camtu sekali

selamat tong sampah dalam ofis aku lum buang kat tong luar lagi...kalau tak rugi rm10 aku huhuhuhu

3 comments:

emieysandra said...

nsib bek xbuang ag, ish2..topup sgt bernilai tuu~

Myra Jay said...

Heheee..seb bek dpt balik, klau x melayang la duit tu..:)

izyantyPersonalTaste said...

emie : btol2 brnilai to-up..:)

myra : yup..nasib terdetik nak cuba no code tu...

Newer Post Older Post Home