Pages

Wednesday, April 10, 2013

tengok lagu nie rasa cam best je nak p mengundi..

Assalamualaikum...

Bahang pilihanraya makin terasa, sana sini bendera penuh jalan pun jadi redup sikit hahah...nie tak banyak lagi...nanti dekat2 pilihanraya raya lagi sakan. cakap pasal pilihanraya aku tak minat langsung nak ambik taw, buat serabut otak je, apa yang penting kita kuar mengundi kan.undi adalah rahsia. Tak kisah lah nak pangkah sapa pun...tak yah nak perang mulut bagai dapat apa pun aku tak taw. 


aku suka lagu nie maybe sebab rentak n melody dia best...cam happy2 sikit kan...pastu tomok n black lak nyanyi ada ayu n shiha gak...Bila dengar cam excited nak p mengundi je hahah...padahal tak lah best sangat pun nak p mengundi, tambah2 bila dengar kena guna dakwat kekal, rasa cam tak mau p lak...tapi kan kita kena p jugak sebab kita yang kena tentukan pemimpin kita, walaupun aku dah taw awal sapa yang akan menang kat kawasan aku.tak kisah lah tak dak efek apa pun kat aku.

kalau nak tengok leh layan kt youtube tajuk dai JOM MENGUNDI  kat tv selalu dok ulang2 kan.



p/s : kita kena berterima kasih kepada pembakang sebab telah mencabar kerajaan pastu kerajaan rasa tercabar rakyat pun dapat lah duit BRIM huhuhu...aku ada terbaca kat fb lah :p..ok apa...rakyat untung gak kan.dan satu lagi kita kena terima kasih kat pembayar2 cukai duit diorang lah kerajaan guna, bak kata sepupu aku...

1 comments:

Myra Jay said...

Betul tu, bila jadi situasi lagu ni baru kita rakyat dapat merasa macam2 :D

Newer Post Older Post Home