Pages

Thursday, April 18, 2013

Header blog baru

Assalamualaikum..

Mood rajin kita datang balik,siap edit header baru untuk blog, sebelum nie kita tak dak header blog pun...sebab kita keliru nak pilih nama blog mana satu, last2 kita tak buat lah header blog huhuhu

kita rasa kita sesuai pakai nama blog nie Izyanty Personal Taste, sebab apa yg kita post dalam blog nie semua ikut taste kita je. dah lama guna just tak tulis besar2 je. nampak ceria sikit kan. Lagi satu kita dah bosan dengar lagu 'Bukan cinta biasa" nak tukar, nak tukar...tapi tak jumpa lagu yg best lagi. pas nie nak cari lagi huhuhu..

eh kita ada buat Giveaway contest taw..JEMPUT LAH JOIN RAMAI-RAMAI, shawl halfmoon free, tak nak ke????

CONTEST BERAKHIR 30/4/2013 nie so u all ada banyak masa lagi untuk join n cari idea.

UNTUK JOIN KLIK BANNER BAWAH NIE TAW...kita perlukan sokongan korang semua, undilah saya he3..gurau2 je lah :)

Thanks support my Giveaway





4 comments:

JaSSNaNi said...

kita tak pandai nak create kasi best2 kat GA tu.. sure tak menang kalau masuk.. :( tapi nak komen yg header baru tu.. lawaaaaaaa

izyantyPersonalTaste said...

Jassnani :thanks
tak pa tak pandai create pun just buat review biasa pun boleh...dgn join giveaway nie pun leh dpt free voucher rm 10..

Myra Jay said...

Pandai Iz buat header, myra xreti lgsung..heheee

izyantyPersonalTaste said...

myra: iz main edit je he3..

Newer Post Older Post Home