Pages

Friday, April 12, 2013

spicy Korean crunch-KFC

01 colonel latest kcrunch 020413 HAZMAN vs FOOD   KFC SPICY KOREAN CRUNCH


Assalamualaikum..

sapa dah makan kfc yang baru nie? aku dah cuba. firtime makan terus word nie kuar 'pedasnya' , pedas luar biasa camnie rupanya pedas orang korea makan, lagi pedas dari cabai melaka..over lak penerangan kan. apa2 pun sedap lah jugak pedas manis sikit. makan tak yah guna sos cili dah. sapa yan tak tahan pedas tak digalakan makan hokey. bagi aku tak lah rasa nak makan lagi, lebih suka spicy yang biasa makan cicah sos.

kalau u all beli bukan set punya..tapi nak spicy korean crunch kena tambah 20 sen untuk sos. Adik kita yang cakap sebab dia yang p beli, kita makan je. Aritu dia belanja budak2 tuisyen upsr yg belajar ngan dia. kat budak2 tu beli yang original lah...kalau beli yg korea tu mau nagis ooo..aku tak suka pedas sgt..keaslian kfc hilang taw huhuhu...nak asli ambik original arr kan...kecoh lebih je kan he3..

6 comments:

juicy X said...

sedap ke? tgk review kt fb ramai ckp x sedap...wuuuu

Myra Jay said...

Ada baca food blogger review dia cakap sedap KFC yg baru ni

izyantyPersonalTaste said...

sos dia sedap tapi pedas sgt..terbantut nak makan he3..jadi tak sedap..:)

shu said...

sy mkn xrsa apa..mungkin xckup pedas bg sy..hehe..suka lg spicy pny..

Cik Momo said...

ade yang mencari tribal peplum? boleh pm terus atau singgah ke http://www.facebook.com/pages/Zara-Collection/566651430013658 untuk koleksi yg lain. tq :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

bru mkn td org belnja..ok gak..mula2 mnais pastu trus pedas..hihi

Newer Post Older Post Home