Pages

Monday, April 29, 2013

setiap orang ada cara penulisan tersendiri..

Assalammualaikum...

dah ready ke nak mengundi 5/5 nie, aku lak yang berdebar siapalah akan jadi perdana menteri nanti huhuhu...berbalik pada tajuk ek...aku rasa semua orang terutama blogger adalah penulis yang unik, dengan hanya menulis bersahaja, santai n emosi or macam-macam lagi mampu menarik perhatian orang untuk membaca.kadang-kadang kita tak kenal pun orang tu tapi cam kenal lama je kan, sebab apa yang dia buat n tulis kita selalu baca kan.

sebenarnya aku nak cakap masuk lah contest kat blog aku nie sebab date line dah hampir tamat he3...esok last day 30/4/2013 tepat jam 12pm akan berakhir....so tak yah risau tak kreatif menulis ke apa. just buat review pendek cam selalu menulis blog tu lah, sebab setiap orang yang menulis ada tarikan tersendiri.


aku nak bagi hadiah best nie, shawl custome made free dan kalau tak menang pun still dpt baucer rm 10.

untuk maklumat lanjut KLIK BANNER
 
                                          

2 comments:

Myra Jay said...

Myra hampir terlupa pasal contest ni, sibuk dengan tesis ha.. tesis pun nak dateline..
Sempat lg kan nak join.. tengah hari ni due kan :)

Kakzakie said...

Kakak baru tahu sebab dari blog Myra. Nampak shawl yg cantik...

Newer Post Older Post Home