Pages

Wednesday, April 17, 2013

Giveaway Contest :Izyanty Collection 2013





Assalamualaikum..

Alhamdulilah hari nie kita berjaya gak nak buat contest nie.Disebabkan kita punya bisnes kecil-kecil makin berkembang, maka dengan ini kita nak share rezeki ngan korang-korang semua.

Meh kita tunjuk hadiah dulu ek pemenang akan dapat shawl lace halfmoon custome made exclusive hand made taw. Pemenang boleh request  nak macam mana kita akan buat in sha allah. lain-lain design boleh tengok kat pages Izyanty collection.




Kalau tak menang pun,jangan sedih ok kita bagi gift voucer RM 10 kat semua peserta Giveaway nie. So korang boleh buat tempahan shawl raya dengan diskaun RM10 tu okey.


PEMENANG AKAN DIPILIH BERDASARKAN REVIEW PALING MENARIK DAN KREATIF. 

Buat review pendek je pasal contest, yang paling penting boleh menarik minat orang lain untuk join. Boleh guna tajuk ikut suka dan ikut kreatif korang, tajuk yg boleh buat orang nak klik nak baca he3'''

contohnya Tajuk :

'bagi free of coz nak '


SYARAT PERYERTAAN

1.Mesti follow blog nie  http://izyanty.blogspot.com 
2. Mesti like pages Izyanty Collection
3.Masukan gambar banner nie dan link kan kat post ini.



4.  Tinggalkan link entry penyertaan anda  di ruangan komen sebagai  bukti dan pengesahan penyertaan. dan link Facebook korang. 

4 syarat mudah je kan.

GIVEAWAY CONTEST BERLANGSUNG 

DARI 17/4/3013 - 30/4/2013 (12.00 tengah malam)

- TERIMA KASIH SEMUA -

14 comments:

Linda said...

yayyy!! orang pertama komen... lepas tak tahan tengok keshomelan shawl2 awak terus bedessup tak pikir panjang join contest trus ;)
http://spedaloca.blogspot.com/2013/04/freee-shawl.html

Myra Jay said...

Ok Iz, nanti myra karang entry :D

rinaDOrina said...

saya join :D

http://www.rinadorinabahar.com/2013/04/shawl-lace-halfmoon-percuma.html

aisya said...

Sy join jugak ye.. =)

http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/04/nak-menang-shawl-lace-halfmoon-custome.html

ini link FB

https://www.facebook.com/aisyaahd

Cik Anis said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cik Anis said...

I was follow the step of this giveaway ^^ I joined

http://anisfadliyana.blogspot.com/2013/04/shawl-lace-halfmoon-for-free-ugh-anda.html

FB: https://www.facebook.com/anis.f.majid?ref=tn_tnmn

sieyla alissa said...

saya join jugak,

http://upupandflyaway.blogspot.com/2013/04/nak-shawl-lace-halfmoon-custome-made.html

link fb: http://www.facebook.com/sieylaalissa

TiranaAduka said...

nanti lapang ta join

Aida Shafi said...

saya join!Hope menang! :)

http://theblackshawl-girl.blogspot.com/2013/04/ada-suprise-menanti-andajom-baca.html


link fb:http://www.facebook.com/Aida.Shafi.1

Myra Jay said...

Iz, Myra da join.. Maaf lambat ;)

http://normj1001.blogspot.com/2013/04/ga-shawl-halfmoon-custommade-exclusive.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

tak sempat join..skg dah lepas 12pm kan..huhu

Nurfazlinda ismail said...

Tgh mnunggu kputusan siapekah pmenang shawl comels itu ;)

Arol Mubin said...

Arol pun nak join jugak! Masih sempat lagi kan? :)

http://arolmubin.blogspot.com/2013/04/giveaway-contest-izyanty-collection-2013.html

https://www.facebook.com/arol.mubin

Arol Mubin said...

Harap penyertaan diterima. Lagi beberapa minit jek nak pukul 12. Nasib baik sempat join. :D

Newer Post Older Post Home