Pages

Thursday, April 11, 2013

contest untuk blogger exclusive dari izyanty collection


Assalamualaikum..
selamat hari khamis...dulu kita ada cakap nak buat contest dekat blog kan...sebenarnya tak taw nak buat contest tu macam mana, yg kita taw kita nak bagi hadiah shawl lace exclusive  dari  izyanty collection kat seorang pemenang,sapa yg menang tu boleh request nak design macam mana, colour n lain2 lagi, maksudnya shawl custom made.

kita rasa nak buat contest yg senang2 je. apa yang korang perlu buat just buat review pendek pasal produk izyanty collection dan LIKE paling banyak kt fb akan menang. ok tak camtu...kalau ada cadangan yg lebih baik boleh bagi cadangan ek. kita harap ramai yang join. bila tarikh contest bermula kita akan bagitaw kemudian ek.

kita akan update pasal contest dekat 3 tempat nie

1 -blog personal kita iaitu http://izyanty.blogspot.com/
2 - Facebook personal kita Izma yanti


Terima Kasih kerana menyokong   izyanty collection...:)






p/s : lain-lain design boleh tengok kat pages n fb kita ok..:)Alhamdulilah tempahan masuk tak pernah putus, rezeki Allah bagi dalam pelbagai bentuk kan,yang penting kita jangan putus asa.kita tengah cari team work untuk projek shawl raya...sapa yang berminat boleh pm kita di fb.

3 comments:

Syuhada Salleh said...

bes nie..nnti nk joinlah..

p/s : team work untuk projek shawl raya? mcm mne ye..bleh terangkan..mcm bminat..

izyantyPersonalTaste said...

syuhada salleh :ok nanti join taw..tq
Team work untuk projek shawl raya nanti kita buat en3 detail ek..add kita punya facebook utk update terkini :)

Myra Jay said...

Ok, boleh join ni.. tp part nak raih undi LIKE ni yang lomah sket.. :)

Newer Post Older Post Home