Pages

Tuesday, October 2, 2012

lucky notes



Assalammualaikum...minggu lepas p shopping then terbeli satu buku, susah giler aku nak beli buku taw, sebab tak taw nak buat apa kalau beli tak rajin menulis he3. Sekarang beli buku sebab nak take note order, dulu main tulis atas kertas je pastu tampal kat cermin takut lupa. tapi bab tampal kat cermin kena buat gak, sebab leh remind hari2.

Hari nie baru perasan kat buku tu tulis LUCKY NOTES and happier people are more successful because they have more energy and work harder. harap leh bertuah le kan hahha...

1 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

bguna tau buku ni..hihi..

Newer Post Older Post Home