Pages

Monday, October 22, 2012

nampak sweet dengan brooch rose satin



Assalammualaikum...sesi kongsi minat benda2 comel lagi sweet....brooch satin yg tengah hot sekarang, rasa nak miliki satu tak, beli lah sepasang dpt harga murah he3..disebabkan ada customer yg request brooch rose satin untuk digayakan masa wedding beliau, family pengantin yg akan pakai, so senang lah orang nak cam family pengantin nanti kan, yg pakai brooch rose satin yg kaler sama kan.

selain digunakan untuk wedding u all leh pakai kat tudung korang juga, rose satin nie boleh dibuat cincin masa wedding untuk hiasan kat jari, nampak lain dari lain kan. kalau nak jahit kat baju pun boleh. rose satin nie leh letak banyak tempat kalau u all kreatif. 


kalau berminat boleh contat sy 019-4290584 / izyanty10@gmail.com
 2 pc -RM 5 untuk Brooch

untuk dapatkan harga lebih murah sila order 10 pc keatas


thank's for reading :)

kalau rajin like pages kita ek

3 comments:

JaSSNaNi said...

canteknye.. sweet utk budak2 remaja kan.. :)

izyantyPersonalTaste said...

jassnani : mak budak pun leh pakai nie, sweet gak :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi, yui pun jual cmni gak..comel kan tgk..

Newer Post Older Post Home