Pages

Wednesday, October 17, 2012

guestbook : Tema baby blue

Assalammualaikum.....Pertama sekali nak ucap thank's to asraf dari selangor sebab sudi tempah guestbook dari izyanty collection. diaorang punya majlis 28/10/12 nie so selamat pengantin baru buat asraf  dan pasangan.

 kami dari izyanty collection akan membuat tempahan berdasarkan permintaan pelanggan, so setiap pelanggan berhak menentukan pilihan dan citarasa sendiri insyaallah akan diusaha kan.

customer request :design yang simple tp sweet - tema baby blue.
yg kat bawah nie semua permintaan customer dekat gambar tu aku saja sibuk nak tambah love2 bagi nampak lain he3..




cover guestbook

 muka surat pertama nama pengantin ( customer request letak nama camni dlm bingkai kerawang ) dulu tak reti pun buat camni, so sebab dah request aku pun belajar edit n cari kerawang nie. byk kali gak try n error untuk besarkan saiz. so sekarang dah pandai sikit je lah. kena belajar grafik pelan2.



gambar pra-wedding


doa buat pengantin dari izyanty collection

dari cini dah boleh mula menulis
-Buku nie ada 50 helai/100 muka surat
- guna kertas tebal ( drawing paper )


sapa-sapa yg berminat nak Tempah Guestbook boleh contat izma 019-4290584 @ izyanty10@gmail.com

DAN kalau nak tengok n  tempah veil, bunga tangan, hantaran,minyak wangi, doorgift leh Klik personel fb only handmade wedding.TQ

0 comments:

Newer Post Older Post Home