Pages

Friday, October 5, 2012

jom berwangi-wangian dengan original Victoria's Secret Body Mist






Assalammualaikum....kat sini ada tak peminat wangian dari victoria's secret body mist. serius sangat wangi dan best seller 6 jenis wangian kat atas tu, so apa lagi mari cuba kalau yg belum cuba pasti puas hati.

berminat contat 019-4290584 pm fb saya


Ada sapa2 nak original Victoria's Secret Body Mist tak??
Cuma RM 52.00 

postage RM 7


BELIAN BORONG 6PC keatas dengan harga murah

- Pure seduction
- secret charm

- love spell
- coconut passion
- sheer love
- vanilla lace
- secret craving
- endless love
- pear glace
- aqua kiss
- true escape
- such a flirt
- hello darling



1 comments:

Myra Jay said...

Myra xpernah pakai perfume dari jenama ni.
Nanti stok perfume dah abes myra ry ni ye :)

Newer Post Older Post Home