Pages

Thursday, October 18, 2012

pengalaman bersama pure seduction ( victoria's secret )

Assalammualaikum.....hari nie aku nak kongsi sikit pengalaman bersama Victoria"s secret body mist. sebenarnya dah lama dok cari tapi kat penang mana ada butik dia pun kan, apa yang buat aku tertarik dengan jenama nie adalah disebabkan botol dan kaler dia yg comel dan menarik, suka sebab tu je, bau apa taw pun padahal he3...so disebab pertama kali aku beli body mist nie dan tak taw bau camna, then kita mestilah baca n tanya penjual wangian mana paling hot dan ramai orang beli baru beli ok. kepada yg memang pengemar setia jenama nie diorang dah taw.

setelah diselidik aku pun memilih pure seduction, ari pertama dapat sangat teruja ok, serius sangat wangi, sweet cam nak makan hahahha....kalau orang tanya ori ke tak of coz ori yg aku jual nie, kalau yg ori 1 hari u all pakai still wangi taw, xyah nak usung botol n spry setiap masa ok..kalau baju korang tak basuh 2,3 hari pun still bau wangi tu ada. apa yg best pasal body mist harga dia pun murah dan wangi sangat, untuk RAYA SALE just RM 42 ( 250ML ) & RM 30 ( 120ML). sapa2 yg dekat ngan aku leh datang ambik by hand yg RM 30 ( 120ML )

KALAU BERMINAT CONTAT 019-4290584 / e-mail izyanty10@gmail.com

senarai 6 ketas adalah yg paling femes n hot sale so apa lagi meh cuba ramai2

original Victoria's Secret Body Mist 


Pure seduction

- secret charm
- love spell
- coconut passion
- sheer love
- vanilla lace
- secret craving
- endless love
- pear glace
- aqua kiss
- true escape
- such a flirt

- hello darling
 


p/s : aku dah terjebak ngan victoria"s secret pulak dah hehehe...:p

8 comments:

Myra Jay said...

Perfume stoberi & champagne tu boleh pakai tak?
Myra berkenan dengan bau stoberi tapi tengok ada nama arak terus terpikir..

Myra nak try sebotoi iz, tapi taktau nak yg mana :)



p/s: Ada member myra oder guestbook dengan Iz, nama dia Umie.. :)

izyantyPersonalTaste said...

myra : baik cuba yg lain, yg tu dia ada masukan arak. vanila lace pun best, tp iz pling suka pure seduction. dtg raya haji kalau nak cuba bau dulu, kat umah ada stok yg 120 ml je.

kwn myra ada comment kt fb tadi.tq

Z@i Z@mR33 said...

pure seduction bau kuat x?
suka yg bau sweet2...

izyantyPersonalTaste said...

zai : tak kuat sgt tapi bau lembut n sweet sgt,ramai yg suka pure seduction..

shu said...

bau mcm buah ada x? sy xsuka sgt yg lembut..

izyantyPersonalTaste said...

shu :leh cuba yg nie

- sheer love
- vanilla lace
- secret craving
- endless love
- pear glace

semua bau sedap buah n bunga yg sedap he3..cam nak makan je he3

Aisha Waeda said...

Cmne nak beli?sy nak sgt..

izyantyPersonalTaste said...

aisha weeda : buat masa nie sy stop dulu, supplier antar barang salah.

Newer Post Older Post Home