Pages

Friday, October 12, 2012

chiffon rose-idea for dress wedding







Assalammualaikum....selamat hari jumaat...aku dah jarang up date blog kan, malas n buzy sikit he3...malas lg banyak kot huhuhu.....sekarang nie aku banyak buat servey  barang yg berkaitan ngan bisnes kecik2 aku iaitu wedding planer, oit bukan salah2...jual barang kawin handmade je...so kenalah cari idea baru yg kreatif n up to date kan, so cuci mata tengok hasil kerja tangan orang lain yg lebih kreatif  dan belajar dari situ. dalam banyak benda aku pilih yg paling senang je,  janji nampak cute n sweet gitu. sekarang nie tengah hot baju pengantin bunga timbul, memang cantik baju desing sekarang, salah satunya diaorang letak rose chiffon atas baju sambil manik bertaburan, korang leh bayangkan tak?,,,


xpa xyah susah2 nak bayangkan, nah tengok sendiri nie ambik kat fb bead soul ( sila skroll sampai bawah ). cantik kan fuhhh sangat kagum. then aku hanya berjaya buat bunga cam kat atas tu je sebab paling senang. bunga rose pink cam ats baju tu ada customer  request untuk buat brooch untuk dipakai family pengantin lum berjaya buat lagi, sib baik next year wedding dia. so ada masa untuk belajar lagi . cam biasa lah aku memang caj harga murah pun. sekali serve harga orang lain jual harga mahal. tapi xpa dapat ringan beban org nak kawin tujuan aku, sebab tu bagi harga murah.


so sapa2 yg berminat ngan bunga kat atas tu leh contat izma 019-4290584 or pm fb
minuman order 10 pc
korang leh buat Brooch untuk family pengantin, lekat kat baju kawin n baju kurung
kalau nak sy jahit antar baju kosong ok.








7 comments:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum..
lawanyaaaaaaaaaa...
creative betul lah..

izyantyPersonalTaste said...

w'salam...mmg cantik n kreatif kan diaorang buat, sy pun nak belajar buat camtu gak :

Myra Jay said...

Iz memang kreatif :) Moga sukses ye :)

Iz, myra ada buat entry untuk Iz
http://normj1001.blogspot.com/2012/10/rasa-nak-makan-mee-special-ni-lagi.html

Kakzakie said...

Cantiknyaa... tapi kakak masuk sini sebab Myra jay kata ada resepi mee seafood berkuah... nampak sedap tu.

Pandai masak, pandai menjahit bestnya:)

izyantyPersonalTaste said...

Myra : thank's.. :)

kakzakie : thank's masuk cini nie resepi sy tambah sos cili untuk pekatkan kuah

http://izyanty.blogspot.com/2010/11/mee-bandung-asli-muar-jom-cuba.html

Nurul Akmal said...

Cantiknyaaaa.... kreatif betull..

Anonymous said...

I love the quotation bу Eгnest Ηemingwaу , thе
оne which states thаt theгe's nothing tо wгitіng.
Just sit next to a tyρewгіter and bleed.
Ӏ asѕumе that outѕtаnԁing wrіting must be
а bit likе that anԁ I ωill dеfіnіtеly геtuгn to thiѕ blοg, sinсe it hаѕ a laгge amоunt of
great wrіtіng, аnԁ it іѕ noticeable that sοmеone wοгked haгd tо share it.



Revіew my webѕite - live wеbcams; sex--fetish.blogspot.com,

Newer Post Older Post Home