Pages

Thursday, September 27, 2012

bagi masa seminggu utk pulih normal

Assalammualaikum....minggu nie asyik hujan je kan cuaca tak elok but hari nie Alhamdulilah dah cerah petang tak taw lah camna kan. sama lah cam mood jugak kedang-kadang ok kadang tak.cabaran paling besar bila terlibat benda2 art adalah mood. mood sangat menpengaruh hasil kerja aku, bila aku tak dak mood memang semua benda art aku xleh buat tengok pun xnak, teruk kan? selamat aku punya order bulan 11 keatas time orang kawin kan musim tu, so aku ada masa sebulan nak siapkan. tapi aku just perlukan seminggu untuk pulih normal. Aku boleh datang keja cam biasa sebab dengan buat keja kat ofis kita xdak masa nak fikir benda remeh temeh kan, tambah2 buat acc pening nak cari napa acc tak balance lg.by the way banyak gak masa lapang datang keja pun so aku akan baca blog or en3 yang berbentuk keagamaan untuk pengisian hati. Dalam erti kata lain saya berusaha memperbaiki diri, serius menyesal sgt dengan kesilapan yg telah dibuat.Thank's  sebab Allah antar awak untuk membimbing saya walaupun sekejap.   sendiri buat salah so sendiri dapat balasan camni le kan( kata kat diri sendiri :p ) aku Redha je. cakap cam mudah je kan.

p/s: nak p melayan budak kecik 2 org nie ujung minggu nie, nanti mesti mood aku ok balik. tu salah satu penawar hati aku taw. dan satu lagi aku suka moroyan dalam blog je bila mood aku tak elok tulis panjang2 isi hati pastu delete balik sebab tu salah satu cara nak kurangkan tekanan. 


 muka sakit wafiy masuk wad sebab keracunan makanan...cian tol masa nie, dah le budak manja tengok muka pun taw kan. sekarang dah ok.




anak2 buah kesayangan aku. m.teh rindu nak nak main ngan korang bangun pagi tengok2 dua budak2 nie dok mengemas umah, awal lak tu bangun.

1 comments:

Myra Jay said...

Betul tu Iz, bila dapat layan budak2 @ baby, hati kita jadi tenang je kan ;)

Newer Post Older Post Home