Pages

Friday, September 14, 2012

camna nak dapatkan code banner?

Assalammualaikum....
Aku dah buntu sebenarnya nak dapatkan code banner sendiri dah banyak kali cuba buat still tak jadi, so sekarang dah malas nak cuba buat lagi. Dulu dah pernah buat sendiri n jadi, but kali nie nak guna gambar banner baru tak mau menjadi lak.

ada sapa2 leh tolong buatkan tak?pleaseeeeeeeeee...pertolongan anda amatlah saya hargai :) 

dah ikut tutorial pun tak jadi gak, masalahnya tak taw code gambar tu nak cari kat mana.

aku nak letak gambar nie untuk buat banner


2 comments:

JaSSNaNi said...

lawa banner baru tu.. tapi saya pun tak tau camne nak bantu.. sori.. :)

izyantyPersonalTaste said...

Jassnani :thank's...sy tempah kat org utk desing...xpa.

Newer Post Older Post Home