Pages

Monday, September 24, 2012

bunga crepe untuk bakul hantaran

Thank's to adik kawan saya yg menempah gubahan hantaran dari izyanty collection untuk majlis pertunangan beliau.aku buat simple2 je sebabnya semuanya makanan ringan 8 bakul. so sapa2 nak menggunaka khidmat gubahan hantaran boleh contat saya 019-4290584 lokasi sungai Dua seberang perai. 

Bajet 1 dulang bermula Dari RM 10. Kalau nak guna bunga plastik yang nampak hidup n banyak sila sediakan bajet yang tinggi ok.
saya akan buat mengikut bajet customer dan  harga boleh dibincang.


saya pun ada menyediakan dulang untuk disewa 7 dulang sahaja. sewa setiap 1 dulang berharga RM 5 TERMASUK kain dulang, berminat hubunggi saya di no 019-4290584. customer kena datang ambik sendiri.



Dulang putih berkaki untuk disewa.

5 comments:

juicy X said...

comel!!!

JaSSNaNi said...

wahhh.. lawa gubahan tu.. pandai wat.. creative...

izyantyPersonalTaste said...

juicy x : thank'S

Jassnani : thank"s...xkreatif sgt, saya rasa tak puas hati...customer rasa puas hati ke tak xtaw lah. firstime buat untuk customer, selalu buat untuk sepupu2 je.

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok,cntik2..hihi.

izyantyPersonalTaste said...

nuyui: thank's :)

Newer Post Older Post Home