Pages

Thursday, September 13, 2012

IZYANTY COLLECTION -SHAWL LACE



Assalammualaikum
Percubaan pertama dari izyanty collection nak buat shawl lace. shawl nie  limited adition taw, ada 5 helai je. sekarang nie dalam usaha menjahit lagi, insyaallah minggu depan siap baru boleh jual. Panjang shawl nie 2 meter n lebar dari biasa labuh n menutup dada.

Berita baik untuk pada Follower IZYANTY BLOGSPOT DAN  CUSTOMER YG PERNAH SHOPING DARI IZYANTY COLLECTION akan mendapat harga Diskaun sebanyak RM 5 dan Free Postage.

So kepada sapa2 yang suka kelihatan gojes untuk p event, kenduri or apa-apa majlis boleh lah melaram shawl lace nie ok.

sapa yg book paling awl n fast payment dia yang dapat ok.

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

dah siap gtau yui ea..nak tgk..huhu

izyantyPersonalTaste said...

nuyui : ok dear...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

p/s: almk sis, tak sure pe nama kertas tu..huhu.. t yui tanya kedai.

Newer Post Older Post Home