Pages

Thursday, July 19, 2012

VOTE AMMAR OR BAZLI ?

Episod Akhir Dejavu Di Kinabalu, Sinopsis Akhir Drama Dejavu Di Kinabalu, Dejavu Di Kinabalu
Episod Akhir Dejavu Di Kinabalu, Sinopsis Akhir Drama Dejavu Di Kinabalu, Dejavu Di Kinabalu
Sapa still layan drama DEJAVU  DI  KINABALU ek.. aku layan gitu2 je lah dah malas tengok sejak cinta     3 segi. Sekarang tengah rancak untuk vote pilihan Nadira Ammar or Bazli untuk episod akhir 2 ogos. aku dok tengok vote sapa paling tinggi dengan harapan vote Bazli paling tinggi padahal aku tak vote pun hahahah....


Kenapa aku pilih Bazli of coz lah kan, bazli tu tunang nadira dah le baik, ambik berat n selalu ada ngan nadira sanggup berkorban n tunggu dia yg sakit tu kan. Kalau laki sebaik Bazli tak wajar kot nak curang n pilih laki lain kan, kot lah Bazli tu xleh nak komitmen, sibuk sampai tak peduli n tak contat langsung. kalau Bazli camtu silalah pilih laki lain kan.

sapa yg pilih Ammar tu napa lak ek...maybe sebab dia terlalu romantik ek, memang girls suka laki camtu but tak kena gaya ok...dah taw tunang orang ner leh main rampas camtu je kan. kalau Bazli jenis laki yg tak ambik peduli n tak ambik berat pasal tunang dia, boleh le kot nak rampas...erkkkk boleh kot hahhah.


4 comments:

Myra Jay said...

Myra sokong Bazli.. Tp jadi macam cuak pulak lepas Bazli penah mabuk dan kantoi dengan Uzma.

Apapun tak sokong Ammar sebab rampas tunang orang.

Better Bazli pilih 'TIARA' heheee :)

izyantyPersonalTaste said...

MYRA : part bazli pernah mabuk n kantoi dgn uzma iz pun tak suka gak.pe hal thah pgarah buat part bazli jd jahat kan, buat spoi tol kan hahah...

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sokong bazli..tp yui suka aqasha bukan amar..hihi.

Hidayah Bach said...

dayah pun suka bazli..
huhu..
:D

Newer Post Older Post Home