Pages

Friday, July 13, 2012

INNER lengan bahu


kredit gambar SINI


Assalammualaikum.....aku nak share barang baru yg tengah hot dipasaran, tapi aku lum beli lagi pun, semua orang perempuan taw kan apa itu inner baju, kita akan pakai inner  bila baju kita jarang n lengan pendek. baru-baru nie aku p Tesco then nampak banyak kedai jual tudung dok jual inner lengan lak harga 1 inner lengan RM 15 cam kat atas tu. inner lengan sesuai dipadan dengan baju tangan pendek, better pakai dari dalam cam inner baju gak. kalau baju jarang n tangan pendek of coz kena pakai inner baju ok. cardigan pun ok gak kan. so kita banyak pilihan untuk menutup aurat sebenarnya kan, nak ngan tak nak je kan. aku pun sedang berusaha memperbaiki diri gak nie.

By the way inner lenggan nie ada macam2 colour untuk dipilih....aku tak nak beli lagi tunggu harga turun dulu, selalu selepas seminggu or 2 minggu harga akan turun he3...sebabnya kalau beli inner baju harga lebih kurang camtu n murah lagi dapat full yg nie inner lengan dapat separuh je.

2 comments:

Myra Jay said...

1st time tengok Inner camni Iz ;)

♥cikmOt♥ said...

kita dah beli...best pakai...

Newer Post Older Post Home