Pages

Wednesday, July 11, 2012

sangat happy bila jahit veil tiba-tiba je...



Assalammualaikum...
napa mood aku happy sekarang adakah sebab pakai simplysiti dermagic ek....baru pakai 3 hari je. nanti dah 2 minggu pakai aku buat review ok. Sebelum nie aku dah hilang mood nak jahit  veil rasa malas sangat, rasa cam satu bebanan lak, ada 3 veil lg nak kena siapkan dalam bln nie, sebab diorang nak pakai time raya. yg kat atas nie hampir siap utk dipakai customer minggu depan. Aku pun tak pasti napa aku leh hilang mood menjahit veil ngan tiba2...padahal aku suka sangat buat semua nie sebelum nie kan, eh jap salah2...aku memang camni kot, buat keja ikut mood he3...

tadi masa balik lunch lepas makan ngan excitednya aku dok cari gunting nak potong kain lace, rasa tak sabar2 nak desing veil baru. poyo je kan setengah jam je aku potong kain pastu aku p solat n siap2 p keja balik. sangup tak mandi sebab excited nak potong kain hahahah...lagipun hujan tak yah mandi cam selalu huhuhu.malam nanti nak sambung lagi. risau gak sebenarnya sempat siap ke tak aku jahit time malam je, bulan puasa tak sempat jahit malam rasanya, nak p terawih pastu aku tido awal. so bulan puasa leh jahit hujung minggu.

3 comments:

Myra Jay said...

Ada sesiapa yg telah spoilkan mood Iz??

Rezeki tengah datang tu Iz, kena bagi rajin la :D

juicy X said...

WAAA BUAT SENDIRI??NTI UPLOAD LA YG DH SIAP!

izyantyPersonalTaste said...

myra : spoilkan mood tu dah biasa, tekanan hidup kadang2 he3...sedang berusa pulihkan diri insyaallah..


juicy x :a'ah buat sendiri bila ada tempahan, nanti dah siap saya uplod.
yang lepas2 boleh tengok kat sini

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1599797090552.46622.1704808226&type=3

Newer Post Older Post Home